Informizely customer feedback surveys

Vrolijke ondernemer Marline Brink

augustus 15, 2022

Maley Sidibé, beter bekend als Saint Maley, wordt door veel mensen de best geklede Leidenaar genoemd. Logisch, met zijn mooie kleding is hij een opvallende verschijning in de stad. Hij gaat in gesprek met andere mensen die er graag goed uit zien. Deze week Marline Brink, de eigenaresse van massagesalon Juice of Life in Leiden.

Marline heeft net haar eigen bedrijf gestart, een massagesalon genaamd Juice of Life. Ze vertelt: “Dat staat voor essentie, kracht en vitaliteit en vooral voor levensvreugde. Ik wil het plezier terugbrengen bij mensen en dat doe ik door middel van massage en coachen. Ik merk dat mensen wel steeds bewuster worden heel graag gezond wil leven, maar dat bij denken dat dat niet samen kan gaan met genieten. Ik wil ze het laten zien dat wel kan en hoe dat kan. Mijn praktijk is een klein en fijn, met knallende kleuren want ik ben een kleurrijk persoon.”

 

Ik draag kleding echt voor mezelf

 

Je ziet er altijd goed uit, houd je van mode? “Ik heb van jongs van iets met kleding, en dan n iet zozeer in de zin van dat ik wil meegaan met alle trends, maar juist door mijn eigen stijl. Je ziet mij zelden zwart dragen, niet omdat dat niet mooi is maar ik ben meer van kleur. Ik draag de kleding echt voor mezelf, ook tijdens corona zorgde ik dat ik er leuk uitzag terwijl we de hele dag binnen waren. Ik draag bijna geen broeken, maar wel rokjes en jurken. In de winter met een stoere maillot en in de lente en zomer met blote benen. Heerlijk!”

Bij welke winkels kom je graag? “Dat zijn sZen, MANGO, Pull&Bear, de H&M en The Sting.”

 

Maak blij met de verrassing van dichtbij

Leuk, leerzaam en lekker. Geef de Trakteerkaart cadeau of trakteer jezelf op Leiden!

Trakteerkaart