fbpx

Onze missie

Voor het initiatief Liever in Leiden hebben het Centrummanagement Leiden, Leiden Shopping en Lekker in Leiden de handen ineen geslagen. Wij bieden een overzicht van alles wat onze stad te bieden heeft en nodigen Leidenaren uit een bezoek te brengen aan onze binnenstad. Want alleen op die manier blijft Leiden ook in de toekomst een stad met een prachtige, levendige binnenstad, waar iedere dag wat te beleven valt. 

Op deze website vind je een overzicht van alle winkels en horecagelegenheden in Leiden. Daarnaast kun je lezen wat de openingstijden zijn, of je online kan bestellen en of restaurants bezorgen of de mogelijkheid hebben tot afhalen. Zo laten we zien hoe je Leidse ondernemers het beste kan steunen, namelijk door rechtstreeks in de (web)winkels in de Leidse binnenstad te kopen. 

De komende jaren wordt Liever in Leiden steeds zichtbaarder in de stad. We organiseren evenementen, breiden de mogelijkheden van onze website uit en kijken naar kansen om nog meer Leidenaren te laten genieten van het diverse aanbod van onze binnenstad. Heb jij een idee over hoe we Liever in Leiden verder kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Meedoen

Met Liever in Leiden geven we Leidenaren een compleet overzicht van alles wat onze stad te bieden heeft. En als ondernemer doe je kosteloos mee! Staat jouw bedrijf nog niet op onze website, of kloppen de gegevens niet? Laat het ons via onderstaande link weten.

aanmelden of wijzigen bedrijf