Informizely customer feedback surveys

Feestdagenroute

  • 1km
  • Lammermarktgarage
  • leuk voor alle doelgroepen

Hier vind je de leukste spullen voor de feestdagen!

Met de feestdagen voor de deur, wordt het tijd om je huis op orde te brengen voor Sinterklaas en Kerst! Met deze winkelroute haal je alle benodigdheden voor de gezelligste periode van het jaar in huis.

1. Banketbakker Jacobs
We beginnen bij banketbakker Jacobs, waar je overheerlijke speculaas en marsepein kunt vinden. Het ideale adres voor de zoetekauw!

2. FAAS Christmas
Ben je op zoek naar unieke versiering voor in de kerstboom? Al vijftien jaar is de pop-up store FAAS Christmas de plek waar je de mooiste kerstdecoratie vindt.

3. Peppernuts
Begin je uitgekeken te raken op standaard kruidnoten? Dan moet je absoluut bij Peppernuts langs. Zeker de stroopwafelkruidnoten zijn een aanrader! Ook vind je hier originele giftboxen en (voor de echte liefhebber) pepernotenbier.

4. Fiori
Mocht je op zoek zijn naar leuke kerstversiering voor in huis? Loop dan langs bij Fiori op de Lange Mare voor leuke kerststukken.

5. Hartwijk
Ten slotte is het natuurlijk tijd om de kerstboom in huis te halen. Hartwijk op de Lammermarkt is een van de bekendste kerstbomenverkopers van de Sleutelstad.