Informizely customer feedback surveys

Waan je even in Frankrijk bij Restaurant Rosto!

juli 14, 2021

Wil je eens écht culinair verrast worden? Dan is Restaurant Rosto zeker een aanrader. Na een verbouwing van zes maanden was het afgelopen zaterdag 3 juli eindelijk zover: ze zijn open! Eigenaar en chef-kok Robin Stoof heeft jarenlange ervaring bij o.a. restaurant Tante Kee en heeft een horecazaak opgezet op Bonaire. Toen deze kans voorbij kwam heeft hij geen moment getwijfeld en heeft hij, zelfs in coronatijd, de sprong in het diepe durven te wagen!

Wat een keuzes! Gaan we voor het verassingsmenu van de chef of toch voor het a la carte-menu? En van welke wijn gaan we vanavond genieten?

Gaaf detail: je kunt zelfs kiezen voor de ‘chefs table’, direct aan de keuken! Helaas was deze al bezet en hebben wij een leuk tafeltje voorin de zaak gekregen. A la carte it is! Eerst een heerlijke amuse van zeewierchips met zalm. Alleen al de presentatie is prachtig! Daarna een kabeljauwfilet met kleine zoute aardappeltjes en een heerlijke dressing. Aangezien we vooraf al best wat borrelhapjes op hadden, slaan we het dessert over en gaan voor een overheerlijke koffie.

Rosto, een heerlijk restaurant met een jonge en enthousiaste ondernemer die er vol voor gaat. Ook het personeel kan je voorzien van een goed wijn- en spijsadvies. Het restaurant is open van woensdag tot en met zondag. Op donderdag tot en met zondag kun je naast dineren ook lunchen in de middag. Wanneer ga jij?

Lees meer over Restaurant Rosto

Maak blij met de verrassing van dichtbij

Leuk, leerzaam en lekker. Geef de Trakteerkaart cadeau of trakteer jezelf op Leiden!

Trakteerkaart