Informizely customer feedback surveys
Winnaars

Wanneer

woensdag 09 november, 2022 20:30

Prijzen

Regulier €20
Mindervaliden €20
CJP (Cultureel Jongeren Paspoort) €15.5
Studenten €15.5

12,5 jaar! Delft Fringe Festival On Tour! Ontdek de nieuwste generatie makers: Tappin-It Collective, Prima Donna’s en de publiekswinnaar van 2022: Niek Wagenaar!

Elke zomer vult het Delft Fringe Festival de historische stad Delft met voorstellingen van nieuw, opkomend theatertalent. Het festival is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste theaterfestivals voor jonge makers. Dit jaar bestaat Delft Fringe Festival 12,5 jaar, tijd voor een feestje door het hele land! 

Tijdens de Delft Fringe Festival On Tour geniet je van een avondvullend programma met drie voorstellingen van dé publiekswinnaars van de afgelopen festivaledities. 

Tappin-It Collective wonnen in 2021 de publieksprijs met een veelbelovend genre: theatrale tapdans. Hun dansvoorstelling is doordrenkt met tap, mime en percussie en beloven pas te stoppen als hun voeten in de fik vliegen! Operazangeres én komiek Sanne Vleugels voegde de Ad Vinkenprijs toe aan haar prijzenkast en laat samen met Sam Eggenhuizen zien dat opera écht niet stoffig en oubollig hoeft te zijn. En ook de winnaar van Delft Fringe Festival 2022 gaat mee op tournee: danser en choreograaf Niek Wagenaar (22 jaar) die op zachte en betoverende wijze met zijn voorstelling Nymphs het publiek recht in het hart wist te raken.