The Stones vs The Beatles Battle – The Stones vs The Beatles Battle

Wanneer

vrijdag 07 januari, 2022 20:15

The Stones vs The Beatles Battle – The Stones vs The Beatles Battle

Let op! De zaal is in tweeën gedeeld. Ben je Stones-fan? Kies dan een stoel links van stoel 17 (oneven). Ben je Beatles-fan? Kies dan een stoel rechts van stoel 17 (even). Zo zit je met gelijkgestemden en kunnen jullie de battle samen uitvechten. 

Je was in de jaren 60 fan van de rebelse Rolling Stones uit Londen óf van ogenschijnlijk keurige Beatles uit Liverpool. Ondanks dat beide bands lange tijd een goede verstandhouding hadden, probeerden ze elkaar op muzikaal gebied te overtreffen, waardoor het beste in hen naar boven kwam. In The Stones vs The Beatles Battle komt deze ‘concurrentiestrijd’ aan bod, maar de beste songs van deze iconen uit de popmuziek voeren natuurlijk de boventoon. De muziekvete die in de jaren 60 alle muziekliefhebbers tot op het bot verdeelde, wordt opnieuw gevoerd in het theater: voor wie ben jij? 

De cast bestaat o.a. uit meestergitarist Harry Sacksioni, die al verschillende prachtige gitaarbewerkingen maakte van Beatles nummers in zijn theaterprogramma over George Harrison, While my Guitar Gently Weeps.

Naast hem staan Manny Angeletti (Manny McCartney), internationaal Paul Mc Cartney’s bekendste vertolker en castlid van de West End productie Let it Be, Edward Reekers, Hubert Heeringa, Maarten Molema én Syb -Mick- van der Ploeg.