Stuk voor Stuk

Wanneer

woensdag 27 oktober, 2021 20:00

Prijzen

Regulier €22
Mindervaliden €22
CJP (Cultureel Jongeren Paspoort) €15.5
Studenten €15.5

Stuk voor Stuk

Teksten: Gustaaf Peek, Marijke Schermer, Jamal Ouariachi, Arie Storm, Tom Hofland, Iduna Paalman en Don Duyns.
Spel: Rosa Asbreuk, Roos Bottinga, Patrick Duijtshoff, Kyrian Esser, Elisabeth ten Have, Timo Huijzendveld en Nicoline Raatgever.

Zeven gevierde schrijvers hebben van de Theatertroep de opdracht gekregen om een eenakter van tussen de tien en twintig minuten te schrijven. De enige restrictie die is gegeven is dat het geen monoloog mag zijn en minstens twee personages moet bevatten (geen maximum!). 

De Theatertroep combineert theater met een andere grote liefde: literatuur. Met geestdriftig enthousiasme gaan zes literaire schrijvers en een doorgewinterde theaterauteur het avontuur met hen aan. Gustaaf Peek, Marijke Schermer, Jamal Ouariachi, Arie Storm, Tom Hofland, Iduna Paalman en Don Duyns ontwikkelen elk een eigen eenakter en deze worden in verschillende samenstellingen óf allemaal achter elkaar op één avond gespeeld. 
Door het diverse zevental schrijvers zijn de eenakters heel verschillend van karakter. We zien een thriller, een bergbeklimming, absurdisme, #metoo, survival of the fittest, humor, een Russisch familiefeest, doodswensen, een soort Dostojevski, pubers en nog veel meer. 

Zet u schrap voor een avond vol verrassingen!