Open Zang Zaterdag Ochtend

Wanneer

zaterdag 23 oktober, 2021 Van 12:00 - 13:00

Open Zang Zaterdag Ochtend

De vierde zaterdag van oktober: badkamerzingen o.l.v. Robert Vuijk

De Open Zang Zaterdag Ochtend op iedere vierde zaterdag van de maand o.l.v. pianist/dirigent Robert Vuijk is bedoeld voor alle mensen (alle seksen, alle leeftijden) die van zingen houden. Ook al ben je zelf niet zo overtuigd van jouw eigen zangkwaliteit en zing je het liefst alleen in de badkamer of heb je al ervaring met zingen in een koor maar wil je graag zonder verdere verplichtingen (geen lidmaatschap of uitvoeringen) met andere mensen zingen, dan is dit “Badkamerkoor” iets voor jou! Het gaat hier niet om het niveau of de techniek, maar om het plezier en de energie!
Het repertoire is heel breed: inzingcanons, gospels, licht klassiek, volksmuziek, swing, ballads, popmuziek met veel nummers uit de Top-2000 (o.a. ABBA, Beatles, Dylan, U2, maar ook Coldplay), Franse chansons, Nederlandstalige liedjes (Boudewijn de Groot, Herman van Veen, Ramses Shaffy, Annie MG Schmidt/Harry Bannink, ACDA en de Munnik, Doe Maar, Claudia de Breij, en nog veel meer), kortom alles wat lekker zingt is geschikt om in het Badkamerrepertoire te komen. Van de meeste nummers heeft Robert ook de partituur afgedrukt en een aantal daarvan kunnen ook meerstemmig worden gezongen. De muziek zit in een map die je kunt kopen.
Kom zingen, samen maken we er een heerlijk uurtje van!
Deelnemers moeten vanwege de coronamaatregelen reserveren; er wordt een uur gezongen waarna iedereen weer naar huis moet. Koffie drinken en lunchen bij Hof van Sijthoff is mogelijk. Reserveren is verstandig. Een map met de muziek is voorlopig niet te leen, wel te koop (€ 10). Het is mogelijk om meteen bij reserveren ook een zangbundel te bestellen.

Deelname: € 7,50

Naar reserveren en betalen