Informizely customer feedback surveys
Nouveau Fuck

Wanneer

donderdag 29 september, 2022 20:30

Prijzen

Regulier €19.5
Mindervaliden €19.5
CJP (Cultureel Jongeren Paspoort) €15.5
Studenten €15.5

Nouveau Fuck

Script: Stella Bergsma
Concept/regie: Cat Smits
Vormgeving en kostuums: Elze van den Akker
Spel: Meike van den Akker en Cat Smits

Onbeschaamd. Onbescheiden. Slecht. Hoe kun je jezelf zijn als vrouw of andere andere. Hoe ben je onvermijdelijk? Meedogenloos? Wanneer worden vrouwen nou eens echt gevaarlijk? In een maatschappij die uiterlijke schijn hoog in het vaandel heeft en waar sociale maskers continue worden opgezet is het soms belangrijk om een tegengeluid te laten horen. Radicale eerlijkheid. Zeg, schreeuw, tier jouw waarheid. Maak plek in een systeem waar maar één type mensen alle voorrechten schijnt te hebben. Een systeem wat blijkbaar zo vanzelfsprekend is dat zowel mannen als vrouwen het in stand houden. Nouveau Fuck wil de ruimte oprekken zodat iedereen erin past. 

Gebaseerd op het gelijknamige boek van Stella Bergsma, verwelkomen Cat Smits en Meike van den Akker het publiek in een nieuwe wereld. Een nieuwe manier van benaderen en ongegeneerd jezelf kunnen zijn. 

Deze hyperfeministische 18+ poppenvoorstelling is een prikkelende vertolking van het manifest. De scherpe muzikale vertaling is gedaan door Bergsma zelf.