fbpx

Stylish Mindfulness Trainer

januari 24, 2022

Maley Sidibe, beter bekend als Saint Maley, wordt door veel mensen de best geklede Leidenaar genoemd. Logisch, met zijn mooie kleding is hij een opvallende verschijning in de stad. Hij gaat graag in gesprek met andere mannen die er graag goed uit zien. Deze week Hugo Zwart, eigenaar van Home-Mindfulness & Breathing in Leiden.

Hugo is geboren en getogen in Zoeterwoude, als student verhuisde hij naar Leiden voor zijn studie fysiotherapie en sociaal pedagogisch werk. Hij vertelt: “Na mijn studie begon ik in de muziek. Al vanaf mijn twaalfde vond ik het leuk om plaatjes te draaien. Ik werkte als DJ. Ik raakte bevriend met Jazzy D en we gingen samenwerken. We hadden samen een studio in Warmond. Tot vandaag de dag is muziek een bron van inkomsten geweest, ik heb mooie dingen meegemaakt.”

Hugo merkte dat hij zich niet meer prettig voelde in de muziekwereld. “Ik kreeg een burn-out. Ik dacht toen: het roer moet om! Ik had vroeger weleens mindfulness gedaan en dat werkte goed voor me. Ik ontmoette een oud-studiegenoot die naar Thailand was geweest om over boeddhisme en mindfulness te leren. Dat inspireerde me en ik vertrok naar Thailand voor een retreat. Daar vanuit is het concept voor Home-Mindfulness & Breathing ontstaan. Ik wil andere mensen de kracht van mindfulness laten ervaren. In een cursus van acht weken leer ik mensen over boeddhisme en alles wat daarbij hoort.”

Wat interessant. Jouw kledingstijl vind ik opvallend, wat kan je daarover vertellen? “Het is momenteel fijn om makkelijke kleding aan te hebben, zoals een hippe harembroek of joggingbroek van Adidas met een vestje en veel armbanden en kettingen. Dat is echt mijn stijl. Vroeger heb ik andere stijlen gehad: van gabber tot melo. Dus trainingspakken en ribpakken met felle kleuren. Mijn vriendin werkte nog een tijdje voor O’Neal, toen droeg ik alles van dat merk. En tijdens mijn werk al DJ kon je me uittekenen in bretels en petjes.”

Wat zijn je favoriete winkels in Leiden? “Ik ga graag naar Detour Menswear voor mijn  kleding. En voor thee kom ik altijd bij Klaverblad.”

Volgende keer weer een andere fashionable man in de blog van Saint Maley. Wie weet ben jij het wel. Positive vibes only!

 

Maak blij met de verrassing van dichtbij

Leuk, leerzaam en lekker. Geef de Trakteerkaart cadeau of trakteer jezelf op Leiden!

Trakteerkaart