Informizely customer feedback surveys

Sabor: een verborgen parel

augustus 9, 2022

Het is zomer in Leiden! Vele Leidenaren zijn op vakantie, maar ook in onze eigen stad is het goed toeven op het moment. Vorige week was het prachtig weer en had ik behoefte om ’s avonds spontaan een terrasje te pakken om heerlijk te dineren. Een collega tipte mij over Sabor, waar ik gelukkig genoeg nog dezelfde avond een tafel op het terras kon reserveren. Ze heeft niets te veel gezegd, want op het terras van dit shared diner-restaurant waan je je echt in het buitenland met de prachtige Pieterskerk op de achtergrond.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sabor (@saborleiden)

We begonnen de avond met een heerlijke gin-tonic, terwijl het concept van Sabor aan ons werd uitgelegd. Omdat het een shared diner-restaurant is, heb je niet het klassieke voor-, hoofd- en nagerecht, maar bestel je meerdere kleine gerechten. Hierdoor krijg je de kans om veel verschillende gerechtjes te proberen en zit je niet aan één hoofdgerecht vast. Wij startten met de verse oesters en vervolgden onze avond vervolgens met onder andere artisjok met citroen tijm en truffel mayonaise, tonijn tartaar met krokante sushi rijst en peking eend pancakes met hoisin en komkommer.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sabor (@saborleiden)

De hapjes zagen er allemaal even mooi uit en er is een bijzonder grote keuze uit verschillende gerechten. Daarnaast is het personeel super vriendelijk en wisten ze je de perfecte wijn te adviseren die bij de verschillende smaken past. Als dessert zijn we voor een heerlijke scroppino met processo en limoncello gegaan.

Al met al is Sabor een echte aanrader als je je een avondje op vakantie wil wanen in onze eigen Leidse binnenstad!

– Sofie Dijkhuizen

 

Maak blij met de verrassing van dichtbij

Leuk, leerzaam en lekker. Geef de Trakteerkaart cadeau of trakteer jezelf op Leiden!

Trakteerkaart