Informizely customer feedback surveys

Roti in Leiden

juli 11, 2022

Als het op eten laten bezorgen aan komt wordt het in Leiden steeds leuker. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te bestellen. Van simpelweg een frietje tot Vietnamees en van sushi tot Surinaams. En over dat Surinaams wil ik het even met je hebben vandaag.

Roti is een van mijn favoriete Surinaamse gerechten en hoewel ik een aardig potje kan koken laat ik het koken van roti graag over aan de experts. Er zijn een aantal plekken in Leiden waar je roti kunt bestellen, maar wij komen toch steeds terug bij Maha Roti Queen op de Hogewoerd.

Of je nu zin hebt in Surinaamse bami of nasi, je gerecht vegetarisch of juist met kip/vlees of vis wilt de lijst van gerechten is net zo gevarieerd als de Surinaamse keuken zelf. Tijd dus om eens een flinke bestelling te plaatsen en onze favorieten op een rijtje te zetten.

Roti met kip is er in een versie met bot of juist gewoon met kipfilet en je kunt kiezen of je hete kip wilt, kip met kerrie, kip met ketjap of kip met cashew. De kippenlevers hebben we even links laten liggen, daar hou ik persoonlijk niet zo van.

 

Wij kozen de roti met kip op bot. Die valt er overigens bijna meteen weer van af, zo mals is het vlees. Houd je niet zo van roti dan kun je bij de verschillende kipgerechten ook kiezen voor rijst, bami of nasi.

Een van mijn favorieten is inmiddels de roti met lamsvlees. Zeker omdat het lekker gestoofd is en perfect op smaak is is het een geweldige begeleider voor de roti platen en de boontjes die standaard worden geserveerd als je roti besteld bij Maha Roti Queen.

Ook bestelden we nog surinaamse bami. Voor wie die nog nooit gegeten heeft, dit is echt anders dan de bami die je bij de Chinees krijgt. Persoonlijk eet ik de Surinaamse versie veel liever en bij Maha Roti Queen kun je kiezen uit wel 9 verschillende gerechten om bij je bami te bestellen.

De porties zijn altijd royaal, goed op smaak, warm als ze zijn bezorgd en nog belangrijker; alles wat we bestelden was lekker. Dat wisten we natuurlijk wel, want dit is niet de eerste keer dat we eten lieten bezorgen via Maha Roti Queen. Het is ook zeker niet de laatste keer. Kortom, echt een aanrader dus als je een keer niet een standaard thuisbezorgd wilt bestellen.

Maha Roti Queen vind je op de Hogewoerd 73, je kunt bestellen via hun site.

 

Maak blij met de verrassing van dichtbij

Leuk, leerzaam en lekker. Geef de Trakteerkaart cadeau of trakteer jezelf op Leiden!

Trakteerkaart