Ontdek Leiden met onze nieuwe bloggers

oktober 12, 2021

Wat zijn we blij met vier nieuwe bloggers voor Liever in Leiden. Susan Aretz, Janice Deul, Maley Sidibe en Leontine de Reede schrijven de komende tijd over fashion, food en andere Leidse zaken. We zullen ze in deze blog aan je voorstellen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Susan Aretz (@susanaretz)

Susan Aretz
Allereerst Susan Aretz, ze is een bekende kookboekauteur en culinair duizendpoot. Dit jaar lanceerde zij niet alleen haar vierde boek Wereldwijd Borreltijd, maar ook haar eigen Holy Unicorn Gin. Susan woont met man en dochter in Roomburg. In haar maandelijkse column op Liever Leiden neemt ze lezers mee op culinaire reis door onze eigen stad.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door saint maley (@saint_maley)

Maley Sidibe
Maley Sidibe, beter bekend als Saint Maley, heb je vast weleens in de stad zien lopen. Door zijn opvallende stijl, hij wordt de best geklede Leidenaar genoemd, willen mensen vaak met hem op de foto. Hij schrijft in zijn blogs over fashion, en dan met name over mode voor mannen. Want die worden nog best vaak overgeslagen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Janice Deul (@janice.deul)

Janice Deul
Janice Deul is fashion & culture activist. Ze zet zich in voor meer inclusie in kunst, lifestyle, mode en media. Je vindt haar portret in het toffe boek ‘Bedtijdverhalen voor Rebelse Meisjes’, een echt rolmodel voor meiden dus! Ze houdt van winkelen en bezoekt graag de tweedehands kledingwinkels die onze stad rijk is.

Leontine de Reede
En last but not least: Leontine de Reede. Ze werkt als programmeur bij Gebr. de Nobel, ze zorgt dus voor de invulling van het programma. Als geboren en getogen Leidenaar heeft ze haar vaste adresjes. Ze is ook nieuwsgierig als er een nieuw restaurant opent of als een nieuwe winkel een leegstaand pand vult. Leontine dwaalt voor haar blogs langs de mode-, beauty- en interieuradressen en zoekt graag naar kado’s & feestitems. Ze vertelt: “Ik ben een muziekliefhebber, een filmfreak, fan van lopen door de stad, lezen, reizen en eten. Ik kan lastig kiezen, en fomo is mijn middle name, dus het kan ook een combinatie zijn van die dingen.”

Vanaf volgende week maandag kun je hier wekelijks een nieuwe blog lezen, houd Liever in Leiden in de gaten dus!

 

(Foto’s Maley: Helena Beks; Susan: Mitchell van Voorbergen)

Maak blij met de verrassing van dichtbij

Leuk, leerzaam en lekker. Geef de Trakteerkaart cadeau of trakteer jezelf op Leiden!

Trakteerkaart