Informizely customer feedback surveys

Nieuwe stijl blogs

mei 13, 2022

Vanaf volgende week gaan de blogs bij Liever in Leiden er iets anders uit zien. We gaan door met twee oude vertrouwde bloggers, maar hebben ook nieuwe bloggers in petto.

 

Tips voor lekkere ijskoffies, borrellocaties en reviews van restaurants lees je in de blogs van Susan Aretz. De bekende culinaire duizendpoot heeft maar liefst 4 kookboeken geschreven, nummer 5 en 6 staan alweer in de planning. Ze heeft ook haar eigen gin ontwikkeld: Holy Unicorn Gin. We zijn blij dat ze ons meeneemt op culinaire reis door Leiden.

Maley Sidibe kennen we inmiddels als Saint Maley. Door zijn stylish oufits wordt hij met recht de beste geklede Leidenaar genoemd. Zijn blogs over andere fashionlover gaat door, maar nu neemt hij ook vrouwen mee in zijn schrijfsels.

Naast deze twee Leidenaren zal ook het team achter Liever in Leiden geregeld bloggen. Evenementen die op de agenda staan, breaking shopping news of andere trends zul je niet meer hoeven missen. En wil je zelf ook weleens in de pen klimmen voor Liever in Leiden, schrijf dan gerust een mailtje naar liever@centrumvanleiden.nl

Maak blij met de verrassing van dichtbij

Leuk, leerzaam en lekker. Geef de Trakteerkaart cadeau of trakteer jezelf op Leiden!

Trakteerkaart