10jaarNieuwplaatz

Wanneer

vrijdag 22 september, 2023 20:30

Prijzen

Regulier €10
Mindervaliden €10
CJP (Cultureel Jongeren Paspoort) €10
Studenten €10

10jaarNieuwplaatz

Vereniging Nieuwplaatz bestaat dit jaar tien jaar en dat laten we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan. Gedurende het hele jaar vinden er op verschillende locaties in Leiden “Nieuwplaatz evenementen” plaats. 

Op vrijdag 22 september laten enkele van de diverse muziek- en theateracts en -gezelschappen die bij Nieuwplaatz over de vloer komen hun kunsten zien in Theater Ins Blau.

Verwacht een bonte mix van theater, kleinkunst, muziek en beeldende kunst. Een zeer uiteenlopend programma met korte optredens van o.a. Suzanne Burdorf, Lisa Frederiks en Stroman.

Suzanne Burdorf
Ze schrijft over lief en leed, vervelende vliegjes en de wonderlijke wereld waarin we leven. Dromerige, geruststellende kleinkunst over een onheilspellende toekomst.

Lisa Frederiks
Wat als je 9 tot 5 baan opeens niet meer bestaat en al je vrienden en familie in rook zijn opgegaan? Het enige wat je nog gezelschap houdt is een paspop. Hoe breng je de dagen door en hoe lukt het om je mens te blijven voelen.

Lisa Frederiks, actrice bij theatergroep Hardt speelt “Koud Lichaam“, een dystopisch sprookje.

Stroman
Het gloednieuwe muzikale alter ego van Jan Stroomer. Nederlandstalig, van lieve luisterliedjes tot meesterlijke monsterhits: Stroman, onthoud die naam.

Na afloop kletsen we onder ’t genot van een drankje graag nog even verder in de foyer, over de verschillende optredens, over #10JaarNieuwplaatz en over de komende 10 jaar…