Reserveer jouw tafel via Liever in Leiden

| Nieuws

Vanmiddag gezellig lunchen in de najaarszon of vanavond lekker uit eten? Via Liever in Leiden kun je nu ook reserveren. Zo ben je niet alleen verzekerd van een tafeltje, maar je draagt ook bij aan een levendige binnenstad.

Bij veel andere reserveerwebsites moet de ondernemer betalen voor jouw boeking. Zo betalen ze een vast bedrag per reservering, of moeten ze een percentage van de omzet aan het reserveerplatform betalen.

Dit geldt niet voor Liever in Leiden. Als initiatief van enthousiaste Leidenaren en ondernemersverenigingen in de stad streven we naar een bruisende binnenstad waar iedere dag weer wat verrassends te beleven is. Daarom hebben wij ook geen winstoogmerk en is het voor consumenten mogelijk om kosteloos te reserveren via onze website. Hierdoor blijft de hele opbrengst van jouw lunch, diner of borrel volledig in onze stad.

 

 

Dus of je nu in de zon een borrel wil drinken op het terras bij Van der Werff, vanavond chique uiteten wil bij In den Doofpot of gezellig wil lunchen bij Lot & de Walvis: kijk op Liever Reserveren! En staat jouw favoriete restaurant nog niet in overzicht? Kom dan binnenkort terug: we breiden het aantal restaurants waarbij je kunt reserveren steeds verder uit!