Kom naar het Fashion Festival op 27 mei!

| Nieuws

Op zaterdag 27 mei is het zover: het Fashion Festival in Leiden! Een leuke dag vol verschillende evenementen en activiteiten. Laat je inspireren tijdens de mobiele modeshow, ontdek verborgen schatten op een van de vintagemarkten of maak een te gekke selfie in de selfiebooth. En met jouw VIP-pas geniet je van exclusieve acties en kortingen bij meer dan 40 deelnemende winkels en horecagelegenheden. Bekijk hier het volledige programma.

Wat is er allemaal te doen?

Neem een kijkje bij de pop-up modeshows op de Haarlemmerstraat of ga langs bij een van de vintagemarkten. Bekijk hier het programma:

Modeshow op de Haarlemmerstraat | 11:00 – 12:00 uur + 14:00 – 15:00 uur

Om 11.00 uur en om 14.00 uur is er een mobiele fashionshow in de binnenstad. Modellen showen de nieuwste trends die te vinden zijn in deelnemende Leidse modezaken, schoenen- en accessoirewinkels.

Selfie Booth Caravan bij de Hartebrugkerk | 11:00 – 16:00 uur

Poseer in stijl en leg jouw meest fashionable momenten vast in de unieke fotobooth.

Vintage Markt bij Leidse studentenverenigingen | 11:00 – 16:00 uur

Ga op zoek naar de mooiste vintage op een van de vintagemarkten op de sociëteiten van studentenverenigingen Minerva, Augustinus, Quintus en DAC.

Fashion movie ‘The Devils wears Prada’ | Bioscoop Trianon om 16:00 uur

Een modefestival is niet compleet zonder een modefilm. Laat je meeslepen in de glamoureuze wereld van mode met ‘The Devil Wears Prada’.

Winkelroutes met leuke acties | Hele dag

Tijdens het Fashion Festival zijn drie routes voor je uitgestippeld met winkels die jou graag verwelkomen voor een leuke actie of een mooie korting.

Welke route past bij jou?

Ontdek de Fashion & Lifestyle route, waar je volop inspiratie kunt opdoen voor een nieuw interieur, trendy kleding en stijlvolle accessoires. Laat je verleiden door de Vintageroute, met geweldige vintagewinkels en de unieke Leidse Markt Tegen Snelle Mode. Heb je dorst en trek gekregen van al dat shoppen? Geen probleem! Volg de Horecaroute met een groot aantal horecagelegenheden die speciaal voor deze dag mooie Fashion Festival aanbiedingen hebben, speciaal voor jou op vertoon van je VIP-pas. 

Scoor jouw VIP-pas

Leuke kortingen en gave acties? Die krijg je tijdens het Fashion Festival op vertoon van je VIP-pas. Meer dan 40 winkels en horecagelegenheden bieden jou leuke kortingen, gratis goodies of uitgebreid stylingadvies. Haal vanaf maandag 15 mei jouw VIP-pas op bij VVV Leiden (Stationsweg 26) of bij één van de deelnemende winkels. Lees hier meer