fbpx

Zirkus – Welkom in wonderland…

| Blogs

Na maanden aan de achterkant druk bezig te zijn geweest met het vergunningstraject was ik gek genoeg best zenuwachtig om Zirkus te gaan ervaren. In de donkere Maarsmansteeg stonden mijn man en ik in de regen, met een klein briefje op de deur van de vroegere personeelsingang stond “Ingang Zirkus”. Met rode verf was er een “rode loper” op de trap geschilderd, het voelde meteen underground en spannend aan. Na een behoorlijke klim kwamen we in een mega grote ruimte aan waar heel groot “Zirkus” op de wand was geschreven met grote rode en witte plastic bekers!

Meteen daarna werd onze aandacht getrokken door een geluid, door een groot sleutelgat zagen we iemand komen aan rollerskaten. Een vrolijke jongen bracht haalde ons op en door zijn collega werden we nog een trapje hoger gebracht. Wowwwwwwww “het lijkt wel New York” zei mijn man, een grote bar en mooie ronde gedekte tafels vullen de ruimte. Maar wat het echt niet Nederlands maakt is het prachtige uitzicht. Onze verwachtingen werden daarna overtroffen met het eten, shared
dining met zowel vegetarische gerechten als vis en vlees gerechten. Het personeel is vrolijk, jong en hip. Een must see! Een fantastische ervaring waaraan elk detail bijdraagt. De persoonlijke aandacht, de geweldige en historische locatie een echte aanrader, wij komen zeker nog een keer terug!