Verwen jezelf met een bezoek aan deze 3 beautywinkels in Leiden

| Blogs

Na de hectiek van Valentijnsdag is het hoog tijd om even een moment voor jezelf te nemen en in plaats van een ander, jezelf in de watten te leggen. En waar kun dat nou beter doen dan in een prachtige beautywinkel of salon? Neem een ontspannende gezichtsbehandeling, koop je favoriete skincare product of zorg dat je nagels er weer op en top uitzien. Om je hierbij te helpen heeft Guusje voor jou drie beautywinkels- en salons in Leiden op een rij gezet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leiden Today (@leidentoday)

 

Secret star cosmetics – Breestraat 1

Deze full service schoonheidssalon bestaat sinds 2003 en wordt gerund door Nahid en haar dochter Pegah. Bij deze salon kun je terecht voor de nieuwste behandelingen, want zij zorgen dat ze altijd up to date zijn van de nieuwste beautytrends. Hierbij kun je denken aan Micro Dermabrasie, Tele’way of acnebehandelingen. Naast de verschillende gezichtsbehandelingen kun je ook je nagels laten verzorgen of kiezen voor permanente make-up.

House of Graces – Breestraat 85

Midden in de drukke stad vind je een prachtig monumentaal pand waarin House of Graces zich vestigt. Deze cityspa is de perfecte plek om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en je te wanen in een oase van rust. Met een uitgebreid aanbod aan behandelingen is er voor ieder wat wils, waardoor je hier gemakkelijk een dag kunt doorbrengen. Zo kun je kiezen voor een vooraf samengesteld arrangement maar is het ook mogelijk een arrangement op maat te laten maken. De arrangementen bevatten verschillende massages. Daarnaast kun je bij House of Graces ook terecht voor bijvoorbeeld een kappersbeurt, mani- en pedicure of een huidverbetering behandeling. Genoeg opties voor een dag totale ontspanning.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Babassu Beauty (@babassubeauty)

Babassu – Burgsteeg 5

Deze winkel is mijn favoriet wanneer ik op zoek ben naar luxe huid, haar of- lichaamsproducten. Babassu ligt verscholen in de Burgsteeg, maar als je deze winkel eenmaal weet te vinden wil je niets anders meer. De winkel voelt aan als een boutique en biedt een breed assortiment van hoogwaardige beautyproducten aan. Daarnaast kun je hier niet alleen terecht voor producten maar ook voor verschillende behandelingen zoals gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen of laat je make-up doen.