fbpx

Ontdek The Grenare: een urban bistro bar aan de Stille Rijn!

| Blogs

Sinds 1 januari heeft The Grenare zijn deuren geopend aan de Stille Rijn. Bij de urban bistro bar ben je welkom voor een lunch, diner of borrel (tot in de late uurtjes). Voor iedereen is er wel een favoriet plekje te vinden: aan de bar, aan de grote tafels, knus met z’n tweeën aan de bar tafels, op het terras of toch liever staand. Het kan allemaal bij The Grenare!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Grenare (@thegrenareleiden)

Op de menukaart staan kleinere gerechten, zodat ‘shared dining’ mogelijk is. Voor de liefhebber zijn er ook gewoon gerechten van hoofdgerecht formaat. Verder is een gebalanceerde menukaart samengesteld met vegetarische, vlees en visgerechten. De gerechten worden bereid met veel producten van locale partners. Daarnaast wordt er rekening gehouden met seizoensgebonden en duurzame producten.

Marcel & Brent zijn weer samen op pad gegaan voor een lunch. Ze hebben deze keer gekozen om een hapje te eten bij The Grenare. Het eerste wat de mannen opvalt, is de grote bar én een vriendelijk gezicht die je welkom heet. Ze kiezen voor een plekje aan de lange tafel met uitzicht naar buiten. Ze wanen zich in een urban jungle.

Met een sapje in de hand bekijken Marcel & Brent de menukaart. De keuze is reuze: tuna melt, warme kaasgrillworst, Thaise soep of klassiekers zoals kroketten of een uitsmijter. Uiteindelijk wordt er gekozen voor een broodje beenham en de kip yakitori met frietjes. Helemaal niet verkeerd voor een doordeweekse lunch. Na enig overleg over wie de beste keuze heeft gemaakt, komen ze tot de conclusie dat ze allebei niks te klagen hebben. De borden blijven leeg achter en het duo vraagt zich af of ze zich niet beter op de borrel in de middag kunnen focussen. Op deze manier kunnen ze nog een keer terugkomen.

Zoek je een andere plek dan normaal? Ga dan eens rechtdoor langs de Aalmarkt en over de Kippenbrug. Je stapt dan zo bij The Grenare naar binnen.