fbpx

Lunchduo Marcel en Brent bezoeken Vina’s Noodles

| Blogs

Lunchen in Nederland is in veel gevallen toch vaak een broodje of boterham met beleg. Gelukkig is er wel iets veranderd is het niet alleen meer oude kaas of grilworst. Voor ons toch goed om de variatie op te zoeken. Iets lekkers warm waar je van kan genieten en ook nog goed vult.

Vandaar dat we op pad gaan richting een verborgen parel in de straat waar de meeste mensen een stap harder doorheen lopen. Dat terwijl er ondertussen best wat toffe plekken zitten op de steenstraat. Heerlijke koffie bij Lavendi, eigen maaltijd samenstellen bij Selera Anda of de Poke van de week van Moana Poke.

Voor ons waren het de noodles en dan is de Vina’s Noodles echt wel een aanwinst voor de stad. Een hartelijk ontvangst en daar een menukaart die het nog lastig maakt vanwege het grote aanbod. Met een gure dag met fikse wind en veel regen is een Pho een perfecte keuze. De eigenaresse weet ons te vertellen dat deze Pho het resultaat is van vele uren werk. Het is geen handje bouillonblokjes in pan met water. Nee, hier wordt veel tijd en passie gestoken om in meerdere dagen liters heerlijkheid klaar te maken.

Dat gevuld met noodles, groenten en rund of kip (maar er is ook een hele goeie vega variant natuurlijk). Voor de kleur nog een peppertje erop en smullen maar. Voor ons was het onmogelijk om ook nog (mini) loempia erbij te bestellen. Alles vers gemaakt in eigen keuken. Zelfs de lemongrass tea en de mint&lime lemonade.Tijdens het lunchen werd er ook flinke neon opgehangen voor in het raam zodat het onmogelijk om langs deze zaak te lopen. Dat zou ook zonde zijn want deze lunchplek is een aanrader!