fbpx

Hier koop je jouw last-minute Sint cadeau

| Blogs

Zakken gevuld met cadeaus, warme chocolademelk en pepernoten: het heerlijk avondje is (bijna) gekomen. Is jouw zoektocht als piet nog niet geslaagd en ontbreken er nog wat cadeaus in de zak? Hier zijn een paar leuke winkeltips voor jou. 

Tafelridder – Oude Herengracht 11
Ben je op zoek naar een cadeau voor een spelletjesfanaat? Breng dan een bezoek aan Tafelridder. Je kunt hier allerlei bord- en kaartspellen kopen. Ook hebben zij een grote speelruimte in de winkel waar je de spelletjes kunt uitproberen. Mocht je nou nog langer willen blijven hangen dan organiseren zij ook allerlei evenementen rondom verschillende spellen. Extra leuk dus om hier jouw cadeau te shoppen. 

Bengels speelgoed – Oude Rijn 36
Speelgoed kan niet ontbreken tijdens pakjesavond. Bij Bengels speelgoed vind je zowel gebruikt als nieuw speelgoed. Wanneer je deze winkel binnenstapt weet je niet waar je moet kijken. De ruimte staat bomvol met speelgoed en het smalle paadje leidt je door de winkel. Van een treinrails, tot aan hobbelpaarden, poppenhuizen, knuffels, verkleedkleding en educatief speelgoed. Al het speelgoed dat je kunt bedenken verkopen ze hier. Extra leuk dus om hier naar binnen te stappen.  

Harlem 6 – Haarlemmerstraat 6
Ooit begon Harlem 6 als een pop-up store, maar nu zijn ze niet meer weg te denken uit de Haarlemmerstraat. In deze boutique vind je accessoires, kleding, sieraden en home living producten zoals kaarsen en kaarsenstandaards. Ideaal om deze producten cadeau te geven. Harlem 6 verkoopt verschillende merken zoals Lois, Denham en Imbarro. Verderop in de Haarlemmerstraat is het zusje van Harlem 6 gevestigd namelijk Harlem 46 Home. Hier vind je, zoals de naam al doet vermoeden, meer home artikelen. 

Stichting Wereldwinkel – Burgsteeg 12
In de wereldwinkel shop je originele kado’s én steun je ook nog eens de producenten van de spullen. Zij krijgen namelijk een eerlijke prijs voor de gemaakte goederen. De Wereldwinkel hun doel is dan ook niet om winst te maken maar om aandacht te vragen voor fair trade en meer omzet te maken in de eerlijke handel voor producenten in ontwikkelingslanden. Door producten bij de wereldwinkel te kopen, draag je bij aan een goed huis, goede voeding, scholing voor kinderen en goede medische voorzieningen. Ze verkopen hier bijvoorbeeld vazen, schalen, sjaals, kussens, kaarsen, wandversieringen, maar ook eten en drinken.