fbpx

Eten bestellen in Leiden? Soups & Salads houdt het gezond!

| Blogs

Eigenlijk zo lang als ik me kan herinneren bestel ik, als ik geen zin heb om te koken maar wel iets gezonds wil eten, bij Soups & Salads. Want voor ongezonde opties zijn er genoeg mogelijkheden, wil je een goede salade of een verse soep, dan is de keus over het algemeen een stuk beperkter.

En juist nu, in deze tijd van het jaar, wil je dat je je lijf voedt met zoveel mogelijk gezonde ingrediënten en voedingstoffen. Daar is Soups & Salads dan bij uitstek geschikt voor. De naam zegt het al, soepen en salades bestel je er, maar ook poké bowls, ramen of een warme maaltijd. En zelfs voor het ontbijt kun je ze inzetten, wat dacht je van overnight oats, een smoothie, een belegd broodje of een vitamineshot. Alles dagvers en bomvol goede ingrediënten.

De poké bowl is de lievelings van onze tiener en mijn favoriet is de Caesar salad met extra kip. Die zijn gewoon altijd goed, dus dat is eigenlijk altijd onze standaard bestelling. Maar ze hebben nog zoveel meer, dus hoog tijd om eens iets anders te bestellen om te zien om dat net zo lekker is (ik weet het, een zware taak maar iemand moet het doen 😉 )

Dus bestelde ik de ramenbowl met kip én een gezonde smoothie. Tenslotte kunnen we in deze donkere dagen wel wat extra vitaminen gebruiken. En daarnaast vind ik echt weinig lekkerder dan een goed gevulde soep.

Bestellen kan via de eigen site of een van de andere foodbezorgplatformen. Je voert als eerste je postcode in, om te kijken of ze ook bij jou bezorgen en daarna spreekt het eigenlijk voor zich. Valt jouw postcode niet in het bezorggebied, dan kun je ook gewoon in de zaak afhalen. Bestellen kan vanaf € 15,- en bezorgkosten zijn € 3,-. Er wordt meteen bij het bestellen al een indicatie gegeven hoe laat je je bezorging kunt verwachten.

Mijn ramenbowl was goed gevuld met noodles, een lekker pittige groentebouillon, ei, tauge, lente ui, wortel, Chinese kool, gebakken uitjes en natuurlijk kip. Als je wil kun je allerlei extra opties kiezen om je soep mee aan te vullen, maar het enige dat ik extra bestelde was wat brood erbij.

Ook de smoothie was top. Ik had er eentje besteld met broccoli, selderij, spinazie, banaan  en ananas. Je kunt je smoothie op basis van vers sinaasappelsap laten maken, ik koos voor de optie met appelsap. Gezond, lekker én thuisbezorgd, wat wil je nog meer?

Soups & Salads zit op de Lange Mare 116 en online bestellen kan via hun eigen website http://www.soups-salads.nl/