4x leuke herenkledingwinkels Leiden

| Blogs

Op elke hoek van de straat vind je tegenwoordig wel vrouwenkledingwinkels, maar als het om herenkledingwinkels gaat moet je soms toch wat beter zoeken. Daarom dook ik de stad in en ging op zoek naar de leukste mannenkledingwinkels in Leiden; variërend van streetwear kleding tot aan strak in pak. Voor ieder wat wils dus!

Detour Menswear (Botermarkt 13)

Houd je van mooie Italiaanse kledingmerken? Dan is Detour de perfecte winkel voor jou. Hier verkopen ze kleding van voornamelijk Italiaanse en Nederlandse merken die je niet zo snel in andere winkels zult vinden. Denk aan Aspesi, Barba, Germano, Luigi Borrelli en Incotex. Detour verkoopt prachtige items van hoge kwaliteit en is dus zeker een bezoek waard.

Coef Men (Haarlemmerstraat 34)

Coef Men verkoopt, zoals de naam al doet vermoeden, verschillende spullen gericht op mannen. In 2014 startte Coef Men met een winkel in Nijmegen en sindsdien hebben zij nog vier andere winkels in Nederland geopend, waaronder een in Leiden. In de winkel vind je een combinatie van fashion, sneakers en lifestyle artikelen. Ze verkopen verschillende soorten merken in een mix van high end fashion, Scandinavische merken, streetwear en sneakers.

Versteegh Jeans (Haarlemmerstraat 129)

Deze winkel is opgericht door grootvader Versteegh en begon ooit als een vakkleding winkel in Delft. Naarmate de jaren vorderde groeide de spijkerbroek uit tot een vrijetijdskledingstuk. Daarnaast begon Versteegh ook met de verkoop van bovenkleding en zo groeide het bedrijf uit tot een van de eerste vrijetijdskleding winkels in Delft. Op 3 maart 1979 opende de Versteegh familie de winkel in Leiden en zo staan zij tegenwoordig bekend als de spijkerbroeken specialist van de regio. Dus ben je toe aan een nieuwe spijkerbroek? Dan is Versteegh jouw winkel.

Suitable (Nieuwe Rijn 20)

Als je op zoek bent naar een winkel waar je zowel nette als casual kleding kunt kopen zit je bij Suitable goed. Deze winkel heeft een uitgebreide keuze aan herenkleding. Dit loopt uiteen van pakken tot aan casual truien en polo’s. Het bijzondere aan de winkel is dat zij niet alleen topmerken verkopen maar ook hun eigen merk Suitable en dit is natuurlijk alleen te koop in hun eigen winkels. Hoe leuk!