3x Hier shop je jouw herfstgarderobe bij elkaar

| Blogs

De blaadjes vallen van de bomen, de dagen worden korter en de temperatuur wordt koeler: het najaar is in aantocht. De zomergarderobe maakt plaats voor de herfstgarderobe en dat betekent dat het tijd is voor om je garderobe te updaten met de leuke herfsttrends. In dit blogartikel neem ik je mee op een shoppingavontuur door Leiden en zet ik de beste plekken om de perfecte herfstoutfit te scoren op een rij.

Antraciet Living & Fashion – Nieuwe Rijn 29

In het hart van Leiden, aan de Nieuwe Rijn schittert een prachtige kledingwinkel: Antraciet Living & Fashion. Wat ooit begon als een bescheiden boetiek, groeide uit tot meer. De nadruk ligt hier op duurzaamheid, stijl en goede service. Bij Antraciet Living & Fashion vind je een zorgvuldig samengestelde collectie van exclusieve merken uit Denemarken, Nederland en Frankrijk. Zoals ze zelf zeggen: ‘Deze mix representeert een mooi beeld van de hedendaagse vrouw: minimalistisch, bewust en Stijlvol. De Parisienne met een Deense knipoog’.

OWN & CLUB – ’t Gangetje 5

Stap binnen bij OWN & CLUB en je wil je hier niet meer weg. Zowel de grote discoballen, het vriendelijke personeel als natuurlijk de prachtige collectie zorgen ervoor dat je niet meer weg wil uit deze winkel. Hier richten ze zich op essentiële items die elke vrouw in haar kast moet hebben. Hierdoor maakt de winkel het ook makkelijk om de verschillende producten met elkaar te combineren. Bij OWN & CLUB ligt de focus op goede kwaliteit, comfort en het geven van een goed gevoel. Zij verkopen merken als American Vintage, Arma, Autry, Birkenstock, Le Specs, Rainkiss, Samsoe Samsoe, Second Female en Wildthings Collectables.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door OWN & CLUB (@ownandclub)

NextDoor by Sil – Pieterskerk-Choorsteeg 1

Voor deze kledingwinkel duiken we de stegen van Leiden in, want NextDoor by Sil ligt verscholen in de Pieterskerk-Choorsteeg. Deze fijne kledingwinkel verkoopt mooie merken zoals: Ichi, Juul&Belle en Tif Tiffy. Doordat het een kleine boetiek is staan de werknemers altijd klaar om je te voorzien van persoonlijk advies. Tip: Naast deze winkel ligt het kleine zusje van NextDoor by Sil: Next Doortje. Dit is ook een modeboetiek maar dan gericht op de jongere vrouw. Zo vang je twee vliegen in een klap in dezelfde steeg.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Next Door (@nextdoorbysil)