Informizely customer feedback surveys

My Jewellery is nieuw in Leiden!

| Blog

Liefhebbers van fashion en sieraden opgelet: My Jewellery is nieuw in Leiden! Afgelopen week opende de winkel op de Nieuwe Rijn.

Het is ook een spannende tijd om een nieuwe winkel te openen, vertelt eigenaresse Sharon Hilgers: “We geloven erin. We denken dat mensen meer dan ooit behoefte hebben om in een echte winkel te shoppen. De reacties dat we in Leiden een winkel openen, waren zo positief. Dat komt dus zeker wel goed.” Ze heeft gelijk, op social media kondigde My Jewellery haar komst in Leiden aan, enkele duizenden reacties waren het gevolg.

Sharon begon in 2011 met haar webshop. In 2015 opende ze de eerste fysieke winkel. Anno 2021 is dat uitgegroeid tot 16 winkels, 300 partnerstores en bijna 400 werknemers. Een hele knappe prestatie op je 32ste. Ze vertelt: “Ik was een enthousiaste twintiger die hield van ondernemen. Als je je droom blijft volgen, dan kan dit 10 jaar later het resultaat zijn.”
In Leiden is dus de 16e winkel. “We kozen voor Leiden omdat we het een leuke stad vinden. Ik kom zelf uit Den Bosch en ik zie wel overeenkomsten tussen de steden. Dit mooie pand kwam op ons pad, ik was er gelijk verliefd op. Er wonen veel studenten in Leiden, zij vormen onze grootste doelgroep. Het moest er dus wel van komen dat we hier een winkel openden.” Elke winkel zijn eigen persoonlijke touch. In Leiden keken we naar het pand, dat was al zo mooi. Die winkelpui en de grote ramen, echt prachtig. De winkel hebben we zo simpel mogelijk gehouden. Er zijn messing details, blokkeneilanden met sieraden en neonletters, die zorgen voor een luxe uitstraling.”

My Jewellery verkoopt, zoals de naam al doet vermoeden, sieraden. Van armbanden tot oorbellen en van enkelbandjes tot ringen. Er is ook kleding te koop. De collecties wisselen snel en de prijzen zijn betaalbaar. De doelgroep zijn jonge meiden van 15 tot 25 jaar, maar ook vrouwen van 50 tot 60 jaar kopen er graag. Sharon: “We zeggen altijd: mensen die jong in mind zijn kopen graag bij My Jewellery.” Qua kleding hangen er al veel zomerse items in de rekken. Tops met wit kant, veel kleur en printjes. Sharon: “We zijn klaar voor de zomer, nu hopen dat de zon weer gaat schijnen.” We duimen met je mee.

 

My Jewellery
Nieuwe Rijn 9, Leiden
www.my-jewellery.com

Geopend: maandag tot en met zondag