Informizely customer feedback surveys

Hier kun je relaxed eten met kinderen

| Blog

Lunchen met kleine kinderen in de stad, even eerlijk: het klinkt altijd leuker dan dat het daadwerkelijk is. Een glas dat omvalt, een boos kind en geïrriteerde mensen in het café. Lekker ongemakkelijk en we’ve all been there. Er zijn ook plekjes waar je een stuk relaxter kunt eten, zo is mijn ervaring. Ik deel mijn tips graag!

Bagels & Beans op de Maarsmansteeg heeft heerlijke (de naam doet het al vermoeden) bagels op het menu. Bij mijn dochters is de witte bagel met hagelslag favoriet natuurlijk vergezelt van een appelsap. Er zijn kleurplaten die de kleintjes mogen inkleuren, er is genoeg ruimte om te zitten en de lieve medewerkers van Bagels doen altijd aardig tegen kinderen. De koffie is er ook goed. Win-win dus.

Voor ontbijt, lunch of gewoon wat drinken is Blossom Leiden op de Botermarkt een aanrader. Er is een heel kindermenu met bijvoorbeeld een blije boterham, een tosti, rozijntjes of een babyccino. Er wordt goed rekening gehouden met kids, er is een kindertoilet en verschoontafel, ze kunnen er kleuren en spelen en met goed weer staat er een zandbak buiten. En dan zit je heerlijk buiten!

Trek in pizza? Ga dan naar De Pizzabakkers op de Witte Singel. Pizza doet het sowieso goed bij kleintjes. En hier krijg je ter vermaak een bolletje pizzadeeg om mee te spelen (niet om op te eten). Je ziet hier vaker ouders met kinderen eten en dat zorgt voor een gezellige sfeer.

Hopelijk zit je hier net wat relaxter met kinderen. En anders, onthoud deze uitspraak: het is maar een fase ?