Informizely customer feedback surveys

Hier koop je de leukste vaderdag cadeaus

juni 4, 2021

Vaderdag komt eraan! Op 20 juni is het zover. Tijd om je lieve vader in het zonnetje te zetten.  Voor iedereen die clueless is qua cadeau, hier wat leuke tips die je online of offline in Leiden koopt.

Klik op de foto’s om het product te bekijken.

Een vader kan nooit genoeg polo’s hebben. Wat vind je van deze van Denham? Dit mooie exemplaar kun je bij Coef op de Haarlemmerstraat kopen.

Bij Babooka op de Breestraat vind je mooie koffietafelboeken, over fotografie, kunst, reizen, cultuur en nog veel meer. Ook vind je er bijzondere items, zoals deze tegels die zijn ontworpen door Henk Schiffmacher.

Biertje? Bij de Bierwinkel kun je terecht voor meer dan 650 soorten bieren en 325 soorten whisky’s. De winkel op de Hartesteeg bestaat al sinds 1988, je vindt er de kleine(re) onafhankelijke brouwers en meest ongefilterde whisky’s. Een must voor iedere liefhebber of verzamelaar!

Houdt vaderlief meer van wijn? Ga dan eens langs bij de Wijnoase op de Doezastraat. Deze mooie winkel staat vol met wijnen uit de traditionele en nieuwe landen. Wij zijn fan van Eivi-wijn.

Voor sportieve vaders die van pindakaas houden hebben wij het perfecte cadeau: de sport pindakaas van de Pindakaaswinkel op de Haarlemmerstraat met extra eiwitten. Lekker en gezond.

Sokken een oubollig cadeau? Zeker niet! Want bij House of Items in de Pieterskerk-Choorsteeg koop je hele leuke, verrassende varianten, zoals deze met Albert Einstein.

En tot slot doet een luchtje het altijd goed. Ga eens langs bij Douglas op de Haarlemmerstraat of Ici Paris op de Hoogstraat, daar slaag je vast voor een goed geurtje. Boss Bottled van Hugo Boss bijvoorbeeld en Blue de Chanel van Chanel zijn onze favorieten.

 

Foto: Coef Men

Maak blij met de verrassing van dichtbij

Leuk, leerzaam en lekker. Geef de Trakteerkaart cadeau of trakteer jezelf op Leiden!

Trakteerkaart