fbpx

Handwerken is als yoga voor je hoofd

maart 16, 2021

Zin in een leuke hobby tijdens corona? Misschien is handwerken dan wat voor jou? Veel mensen zijn aan het handwerken geslagen sinds de pandemie is uitgebroken, zo merkt Annelies Danton. Ze is de eigenaresse van Meet & Make.

“Een handwerkprojectje maakt je minder gehaast en juist rustiger. Het is als yoga voor je hoofd. Ik snap dat mensen in deze gekke tijd iets willen doen om te ontspannen en iets om handen willen hebben. Letterlijk. Alleen maar tv-kijken verveelt natuurlijk snel.” De nieuwe klanten sinds corona zijn jonge mensen: jonge moeders die bijvoorbeeld zelf kleertjes voor hun kind willen naaien en studenten die aan het breien of haken zijn geslagen. Leuk als je je kindje iets kunt laten dragen dat niet elk kind aan heeft.”

Bij Meet & Make kun je terecht voor alles op het gebied van handwerken: van wol tot quiltstof en van borduurpakketten tot haakaccessoires. Voor corona werden er geregeld workshops georganiseerd om te leren naaien of breien en je kon er terecht voor advies of gewoon gezellig een kopje koffie. Want ontmoeten was ook een belangrijk aspect van de winkel. Nu is de winkel geopend op afspraak en kun je er bestellingen plaatsen de worden thuisbezorgd.

Meet & Make
Stille Rijn 13, Leiden
https://www.meetmake.nl/ 

Maak blij met de verrassing van dichtbij

Leuk, leerzaam en lekker. Geef de Trakteerkaart cadeau of trakteer jezelf op Leiden!

Trakteerkaart