Informizely customer feedback surveys

Groente- en fruitman met stijl: Hamza El Boura

september 13, 2022

Maley Sidibé, beter bekend als Saint Maley, wordt door veel mensen de best geklede Leidenaar  genoemd. Logisch, met zijn mooie kleding is hij een opvallende verschijning in de stad. Hij gaat graag in gesprek met andere mannen die er goed uit zien. Deze week: Hamza El Boura, eigenaar van Hamza Groente en Fruit in Leiden op de Leidse markt.

De 37-jarige Leidenaar werd 7 jaar geleden tijdens zijn vakantie in Thailand door een Thaise vrouw overtuigd om een handel in groente en fruit te beginnen. “Daarvoor deed ik iets heel anders. Ik had de opleiding automonteur gevolgd en afgerond en werkte als dus als automonteur. Ik stopte op een gegeven moment, het betaalde niet goed en ik wilde gewoon iets anders gaan doen.” Zijn baan in de groente- en fruithandel noemt hij zijn droombaan. “Het is zwaar werk. Je staat vroeg op en bij regen en kou gaat het werk gewoon door. Maar ik ben er gelukkig mee. Er komen leuke mensen bij mij aan de kraam die ik graag wil helpen.”

Hij ziet een trend in gezond eten. “Tegenwoordig wil iedereen gezond eten. Je moet het zien als een auto . Die rijdt met benzine, zonder benzine staat hij stil. Mensen staan ook stil zonder groenten en fruit. Groenten en fruit zijn de basis voor gezond eten.”

Ik kom ook al zeven jaar bij je. Je bent vriendelijk en behandelt iedereen hetzelfde.
Ja dat vind ik heel belangrijk en eigenlijk ook normaal.

Je ziet er altijd goed uit, hou je van mode?
Van jongs af aan houd ik van chique kleding. Ik houd niet van dure kleding met bling bling, maar van goede kwaliteit. Ik draag bijna nooit sneakers of spijkerbroeken, maar wel giletjes en bretels.

Bij welke winkels kom je graag?
Ik shop graag bij de Zara, H&M en WE.

Volgende keer weer een andere stijlvolle Leidenaar in de blog van Saint Maley.

Maak blij met de verrassing van dichtbij

Leuk, leerzaam en lekker. Geef de Trakteerkaart cadeau of trakteer jezelf op Leiden!

Trakteerkaart