fbpx

Fashion Festival Leiden

mei 16, 2022

Nog 1,5 week en dan is het zover: het Fashion Festival in onze stad. Sofie Dijkhuizen van Centrummanagement vertelt wat je kunt verwachten op zaterdag 28 mei.

Twee jaar geleden had Sofie met een aantal ondernemers al een idee om zo’n festival te organiseren, maar corona gooide toen roet in het eten. “Het zaadje was geplant. Leiden kent vele evenementen maar nog geen Fashion Event, zo ontstond het idee twee jaar geleden. Hoe leuk zou het zijn om de stad  een hele dag fashion te laten uitademen?”

We zijn twee jaar verder, er is weer wat meer mogelijk en dus kwam Sofie met de groep enthousiaste ondernemers weer samen om de voorbereidingen te starten. Ze vertelt: “Aan enthousiasme geen gebrek, maar liefst twintig winkels doen mee aan de pop-up modeshow. Wat zo leuk is dat het een mooie mix is geworden tussen grootwinkelbedrijven en boetiekjes, denk aan Hema, C&A, Costes, Bas de Wit mode, Dune&Dune en natuurlijk niet te vergeten Shoeby, die net een nieuwe winkel geopend heeft op de Haarlemmerstraat.” Naast de pop-up modeshow is er ook een Beautyplein in de voormalige Hudson Bay waar je styling en make-up advies kan krijgen. Het hele programma kun je hier vinden.

 

Sofie heeft er zin in. “Wij hopen dat het Fashion Festival een jaarlijks terugkerend evenement zal worden en zijn benieuwd wat de bezoekers van de eerste editie zullen vinden!”

Maak blij met de verrassing van dichtbij

Leuk, leerzaam en lekker. Geef de Trakteerkaart cadeau of trakteer jezelf op Leiden!

Trakteerkaart