fbpx

Chic Personal Trainer

december 29, 2021

Maley Sidibe, beter bekend als Saint Maley, wordt door veel mensen de best geklede Leidenaar genoemd. Logisch, met zijn mooie kleding is hij een opvallende verschijning in de stad. Hij gaat graag in gesprek met andere mannen die er graag goed uit zien. Deze week Mitchel van der Drift.

Mitchel is 31 jaar en geboren en getogen in Leiden. Hij is de eigenaar van sportschool DPS, dat staat voor: Drift Power Sports. Hij vertelt: “Drift is mijn achternaam, en Power staat ervoor dat als je positieve energie geeft alles krachtig wordt. We geven personal training en coaching aan mensen om hen vitaler en uiteindelijk gelukkig te maken. Bewegen is goed voor je. Ik werk met zeven trainers, die hebben allemaal een bepaalde power of kracht die overslaat op de mensen. Dat vind ik heel belangrijk.” Zeven jaar geleden begon Mitchel met zijn eigen sportschool. “Sporten heeft mij door een hele lastige periode in mijn leven geholpen. Het hielp me met het uiten en reguleren van mijn emotie. Ik begon met een sportopleiding, deed personal training in het park en deed er later ook mental coaching bij. Zo ben ik steeds verder gegroeid.”

Hoe je eruit ziet is volgens mij een heel groot gedeelte afhankelijk van hoe je je vanbinnen voelt.

Wat is jouw kledingstijl?
“Hier in de sportschool draag ik sportieve kleding. Ik vind het belangrijk om me te kleden hoe ik me voel. Soms probeer ik door middel van kleding me anders te voelen. Als je bijvoorbeeld moe bent, ga dan lekker douchen, kleed je mooi aan; dat geeft je een boost. Je loopt gelijk anders over straat. Kleding kan volgens mij heel bepalend zijn voor hoe je je voelt. Hoe je eruit ziet is volgens mij een heel groot gedeelte afhankelijk van hoe je je vanbinnen voelt.”


Heb je altijd deze stijl gehad?
“Nee, verschillende stijlen. Toen ik net aan het trainen was, droeg ik zo klein en strak mogelijke shirts zodat je mijn spierballen goed zag, haha. Nu houd ik ook wel van wat wijdere en grotere kleding. Ik vind nu bijvoorbeeld het leuk om een strakke broek met een oversized trui te dragen, of een lange jas. Ik probeer het af te wisselen, soms kan ik ook gewoon in een Adidas-pak de stad in gaan. Het moet wel een geheel zijn. De Italiaanse mode vind ik heel gaaf. Bij Zumo kom je dat wel tegen. Ik vind een stropdas heel leuk en ik draag ook graag bretels.

Wat zijn je favoriete winkels?
“Ik winkel graag in Leiden en ga dan naar Zumo en Pull & Bear. Daar vind ik kleding die het beste bij me past.”
Volgende keer weer een andere fashionable man in de blog van Saint Maley. Wie weet ben jij het wel. Positive vibes only!

 

Maak blij met de verrassing van dichtbij

Leuk, leerzaam en lekker. Geef de Trakteerkaart cadeau of trakteer jezelf op Leiden!

Trakteerkaart