fbpx

Casual Chic Ondernemer

juni 20, 2022

Maley Sidibé, beter bekend als Saint Maley, wordt door veel mensen de best geklede Leidenaar genoemd. Logisch, met zijn mooie kleding is hij een opvallende verschijning in de stad. Hij gaat graag in gesprek met andere mensen die er, net zoals hij, goed uitzien. Deze week: Mark Veerman, de eigenaar van FriesBeforeGuys.

De 27-jarige geboren en getogen Leidenaar studeerde in Rotterdam. Maar het was voor hem duidelijk dat hij voor zichzelf wilde gaan beginnen. “Het was van jongs af aan o

m een droom van me om eigen baas te zijn.” Mark begon in 2016 zijn eigen frietkar FriesBeforeGuys. “We verkopen verse friet op bruiloften, bedrijfsfeesten, evenementen, beurzen en op de markt. Elke zaterdag kan je me op de markt in Leiden vinden.”

Hoe kwam je op die leuke naam?
“Ik heb daar goed over gedacht. Het moet een pakkende naam zijn, die mensen onthouden. Het werd FriesBeforeGuys, mensen vinden het grappig en ook handig: de domeinnaam bestond nog!.” Mark heeft ambities genoeg voor de toekomst: “Ik ben bezig met uitbreiden, ik wil graag een bestelbus erbij en mee frituurpannen zodat ik grotere opdrachten, zoals een festival, goed aan kan.”

Wat is jouw kledingstijl?
“Dagelijks ben ik aan het klussen of schoonmaken, dan loop ik dus vooral in mijn werkkleding. Maar als er iets leuks is, dan draag ik graag casual chic of een beetje vintage. Ik houd van een ruige stijl: leren jassen, een broek en boots. Ik houd ervan me goed te kleden voor een avondje stappen. Kleding koop ik vooral in het buitenland, maar misschien moet ik ook eens gewoon in Leiden daarvoor kijken.”

Maak blij met de verrassing van dichtbij

Leuk, leerzaam en lekker. Geef de Trakteerkaart cadeau of trakteer jezelf op Leiden!

Trakteerkaart